Kursevi za odrasle

Teach Please školi regularni kursevi za odrasle traju 3 meseca: od oktobra do decembra ili od marta do maja. Nastava se odvija dva puta nedeljno u trajanju od  sat vremena i trideset minuta (2×90) u grupama od tri do šest đaka. Kurs broji ukupno pedeset časova (50×45). Intenzivni kursevi za odrasle odvijaju se leti i traju u proseku oko 6 nedelja. Nastava se odvija četiri puta nedeljno u trajanju od sat vremena i trideset minuta (4×90), a kurs broji ukupno pedeset časova (50 x 45).

Čini vam se da nemate sluh za jezike ili da su svi jezici teški? Samo niste učili na pravi način! Uz pozitivnu i dinamičnu atmosferu i naše iskusne predavače činimo da učenje bude prirodno i lako. Šta god vas motiviše da učite strani jezik: bilo da je u pitanju napredak u karijeri, prilika da živite u inostranstvu ili ste napokon odlučili da je vreme da progovorite još jedan jezik, naš stručni kadar će vam pomoći da se približite vašem cilju. Na Teach Please kursevima jezik ćete progovoriti već prvog časa! U nastavi koristimo savremene edukativne materijale, a programi i teme su prilagođeni vašim željama i potrebama. 

Pre formiranja grupa, vršimo besplatno testiranje kako bismo utvrdili vaš nivo i kako bismo se uverili da su u svakoj grupi đaci istog nivoa znanja.

Prijavite se za besplatno testiranje već danas i započnite vaše jezičko putovanje što pre!